Program do zarzadzania dzwiekiem

System POS to projekt gastronomiczny do zarządzania każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe także tymże odpowiednie.

Dla maluchów również ogromniejszych lokali
POS znacznie dobro zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy również dorosłych sieci gastronomicznych. To normalne narzędzie, dopasowane do książki na pewnej liczbie stanowisk POS. Program w nieskomplikowany sposób usprawni panowanie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym elementem roli w lokalu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni także na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgoda z własnymi urządzeniami
Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami oraz systemami, które usprawnią życie każdego domu. Wykonywanie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji.
Prosty i lekki sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na stok kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z modułu zapewnia:
Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp.
Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt wydłużonym czasie obsługi stolika, itp.
Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w środowisku przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp.
Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.