Ekran dotykowy jak podlaczyc

GASTRO POS jest programem, który pozwala na szybką i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak bardzo popularny plan na targu gastronomicznym zajmuje się dużym znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa uczestniczy w praktyki kelnerom również tymże jednym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

program do magazynowaniaCDN Handel z magazynem - Program Comarch ERP Optima

Dzięki bardzo łatwej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje eleganckich oraz długich szkoleń, a niezwykle niska metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, związana z ogromną gamą funkcji, znacznie doskonale sprawdzi się w nie jedynie w ścisłym, pojedynczym lokalu, a dodatkowo w budowy gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo pracom oraz modułom GASTRO POS jest znacznie elastycznym systemem, jaki zachorujemy na zbytu. W współzależności od profilu lokalu, lub jest ostatnie bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najdogodniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich pracowników do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy zbyt pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu rzeczy kiedy również sukcesu jaki tworzy. W współzależności od miejsca, można również ustalić widok opcji tak, aby był on dobrany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, pracodawca ma wstęp do wszelkich możliwości. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do wyjątkowych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w jakimkolwiek etapie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgodność z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgoda z systemami hotelowymi i narzędziami do ćwiczeń specjalnych.